x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un DEMENT evadat a furat UN DRIC cu tot cu MORT și rude bocind în mașină. "Dă-te, am treabă la piață!"

Un DEMENT evadat a furat UN DRIC cu tot cu MORT și rude bocind în mașină. "Dă-te, am treabă la piață!"

29 Noi 2014   •   13:11
Un DEMENT evadat a furat UN DRIC cu tot cu MORT și rude bocind în mașină. "Dă-te, am treabă la piață!"
Sursa foto: Un DEMENT evadat a furat UN DRIC cu tot cu MORT și rude bocind în mașină. "Dă-te, am treabă la piață!"

Zeci de persoane au privit scene de groază la o înmormântare, atunci când un bărbat a furat un dric cu tot cu mort. Rudele și prietenii decedatului nu-și putea crede ochilor, atunci când dricul cu sicriul a dispărut în trombă, cu rudele decedatului bătând disperate în geamul din spate al mașinii.

Familia se adunase pentru înmormântare, cu mic, cu mare, iar dricul era condus de un apropiat al familiei, toti indreptandu-se spre cimitir. In spatele masinii se afla cosciugul cu decedatul, dar si surorile acestuia, care il boceau de zor. Bărbații mergeau în liniște în urma dricului, pe scurtul drum spre cimitir.

La un moment dat, dintr-un boschet a sarit un tanar pe jumatate dezbracat, care s-a dus glont la dric. A deschis usa de la sofer, i-a spus cateva cuvinte, apoi i-a dat un pumn in fata soferului si l-a scos din masina, urcându-se la volan demarând în tromba. Femeile aflate în spatele mașinii au început să urle panicate după ajutor și să bată în geamuri. Câteva secunde mai târziu, fratele decedatului a sărit în mașina proprie și a plecat în urmărirea dricului.

Fratele mortului a reușit să scoată dricul de pe șosea la o curbă și să-l imobilizeze pe individ. Intrebandu-l ce naiba face, tanarul amator de senzatii tari a spus ca se duce la piata, ca avea lucruri importante de rezolvat. Intrebat daca n-a vazut ca fura un dric cu un mort si oameni in spate, tanarul a spus ca misiunea lui era mai importanta. Chiar și imobilizat, tânărul continua să spună că are o misiune importantă și ar fi mai bine să-l lase să plece. "Dă-te, am treaba la piată, nici nu știi ce împiedici să se întâmple, omule!" țipa nebunul.

În cele din urmă, poliția ajunsă la fața locului a confirmat că tânărul scăpase de la un ospiciu din apropiere și era complet dement. Acesta a fost dus înapoi și predat medicilor. Familia West spune că nu sunt prea supărați pentru cele întâmplate, considerând întâmplarea hazlie ca ultima farsă jucată de decedat, acesta fiind cunoscut pentru situațiile penibile, dar hazlii, în care punea pe membrii familiei.


×
Subiecte în articol: dement evadat dric mort piata