x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un deputat israelian a încălcat protocolul pentru un selfie cu Donald Trump

Un deputat israelian a încălcat protocolul pentru un selfie cu Donald Trump

22 Mai 2017   •   21:30
Un deputat israelian a încălcat protocolul pentru un selfie cu Donald Trump

Deputatul israelian Oren Hazan a reuşit luni să îşi facă un selfie cu preşedintele american, Donald Trump, încălcând protocolul primirii acestuia pe aeroportul din Tel Aviv şi trecând peste încercarea premierului Benjamin Netanyahu de a-l bloca, relatează AFP. 

Imagini transmise la televiziune îl arată pe Hazan scoţând telefonul mobil şi propunându-i un selfie lui Trump. Acesta acceptă, după un schimb de priviri descumpănite cu Netanyahu, care încearcă să împiedice încălcarea protocolului printr-un gest cu mâna, dar nu reuşeşte. 

În câteva ore, selfie-ul lui Hazan avea 16.000 de like-uri pe Facebook. 

Au fost însă şi comentarii dezaprobatoare, în special din partea unor membri ai partidului de dreapta Likud, ai cărui membri sunt atât deputatul cât şi premierul Netanyahu. "Trebuie să-l eliminăm pe Oren Hazan din parlament, cât mai curând posibil", a afirmat Binyamin Lashkar, membru al comitetului central. 

Hazan este cunoscut pentru implicarea în scandaluri. El a fost suspendat în 2015 din funcţia de vicepreşedinte al parlamentului israelian, după acuzaţii de proxenetism şi consum de droguri, şi mai a fost suspendat timp de o lună din toate celelalte activităţi parlamentare pentru comportamentul jignitor faţă de o deputată handicapată. AGERPRES

×