x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un hoț a fost descoperit dormind în casa pe care o spărsese, după ce s-a cinstit cu o șampanie

Un hoț a fost descoperit dormind în casa pe care o spărsese, după ce s-a cinstit cu o șampanie

01 Aug 2017   •   18:24
Un hoț a fost descoperit dormind în casa pe care o spărsese, după ce s-a cinstit cu o șampanie
Sursa foto: lisafx/Getty Images/iStockphoto

Un australian a fost acuzat de spargere și furt după a fost descoperit de poliție, dormind beat în casa în care intrase prin efracție, a informat marți poliția locală, citată de DPA.

06ab1671-01ed-458c-80c7-0b686a83488b

Incidentul a avut loc vineri, în orașul Esperance, din sud-vestul Australiei.

Proprietara casei l-a găsit pe hoț adormit în patul său, după ce consumase o bună parte dintr-o sticlă de șampanie scumpă găsită în casă, a indicat sergentul Richard Moore pentru DPA.

Potrivit lui Moore, bărbatul a pătruns în casă forțând ușa din față, însă odată intrat, s-a cinstit cu o sticlă de șampanie Louis Perdrier, apoi s-a dus în dormitor și a adormit.

"Proprietara s-a întors acasă și l-a găsit pe infractor dormind la ea în pat. A ieșit din casă și a chemat poliția", a completat Moore, adăugând că bărbatul a fost arestat.

Hoțul era extrem de beat atunci când a fost luat în custodie, având de peste 8 ori limita pentru consumul de alcool la volan, așa că polițiștii l-au dus din precauție la spital.

Bărbatul de 36 de ani va apărea în instanță pe 8 august, a completat Moore. AGERPRES

×
Subiecte în articol: hot