x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un muzician pedofil a fost omorât în bătaie cu propria trompetă de părinţii copiilor abuzaţi

Un muzician pedofil a fost omorât în bătaie cu propria trompetă de părinţii copiilor abuzaţi

07 Dec 2016   •   20:40
Un muzician pedofil a fost omorât în bătaie cu propria trompetă de părinţii copiilor abuzaţi
Sursa foto: daily mail

Un trompetist a murit după ce a fost bătut în timpul unui concert pe care îl dădea într-o catedrală de lângă oraşul Buenos Aires. Bărbatul a fost atacat de părinţii copiilor, de la o grădiniţă, pe care acesta îi molesta, a declarat un preot, luni, potrivit cotidianului Daily Mail.

Atacul a avut loc în data de 30 de octombrie la catedrala din Moron, un orăşel din suburbia Buneos Aires. Părinţii copiilor s-au grupat şi au intrat în catedrală strigând: „Un pedofil şi un violator se află în biserică şi cântă în această orchestră”.  Marcelo Fabian Pecollo a încercat să fugă, dar oamenii l-au prins şi l-au bătut. Potrivit martorilor, un bărbat i-a luat trompeta şi l-a lovit cu putere cu instrumentul muzical.

„Când am ajuns, acei oameni plecau”, a declarat preotul Jorge Oesterheld presei locale. Acesta a adăugat că „el era într-o stare foarte, foarte proastă, până la apariţia poliţiei şi a ambulanţei. A intrat în comă şi a murit vineri”. Preotul a criticat atacatorii care „au spus că au luat justiţia în propriile mâini, dar aici a fost vorba de răzbunare, a fost o crimă”.

Pecollo, în vârstă de 42 de ani, profesor de muzică şi trompetist în orchestra oraşului Moron, a fost condamnat în 2010 la 30 de ani de închisoare pentru că a hărţuit copii de doar cinci ani de la grădiniţa unde ar fi trebuit să îi înveţe muzică. Acesta a fost eliberat în 2014 după o sentinţă de reducere a pedepsei.

Trompetistul mai fusese arestat şi în 2007, după ce o mamă a depus plângere potrivit căreia copilul ei de patru ani a fost abuzat de acest bărbat. Alte şase cazuri au ieşit la iveală după aceea, dar judecătoria a recunoscut cinci din cele şapte cazuri.

 

×