x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE / Un nou atac armat în SUA: Cel puţin 6 persoane au fost ucise în Michigan

UPDATE / Un nou atac armat în SUA: Cel puţin 6 persoane au fost ucise în Michigan

21 Feb 2016   •   10:15
UPDATE / Un nou atac armat în SUA: Cel puţin 6 persoane au fost ucise în Michigan
UPDATE - Poliţia din statul american Michigan (nordul SUA) a anunţat că l-a arestat pe presupusul autor al atacurilor comise în noaptea de sâmbătă spre duminică în oraşul Kalamazoo şi în urma cărora au fost ucise cel puţin şase persoane, între care un copil de opt ani, transmite agenţia EFE.

Suspectul, un bărbat de aproximativ 45 de ani din Kalamazzo, este acum interogat în legătură cu atacurile comise.

Şeriful adjunct al comitatului, Paul Matyas, a indicat că în maşina suspectului a fost găsită o armă şi că autorul atacurilor a tras la întâmplare în oameni, în trei locuri diferite ale oraşului - un complex rezidenţial, un restaurant al lanţului Cracker Barrel şi la un dealer auto.

Pe lângă cei ucişi, alte nouă persoane au fost rănite în aceste atacuri.

Știrea inițială - Cel puţin şase persoane au fost împuşcate mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comitatul Kalamazoo din statul Michigan, în nordul SUA, de un individ înarmat, a anunţat poliţia, potrivit mass-mediei locale citate de AFP.

Şeriful adjunct al comitatului, Paul Matyas, a declarat pentru un canal de televiziune local că cele şase persoane au fost împuşcate într-un restaurant aparţinând lanţului Cracker Barrel şi într-o parcare.

Suspectul, căutat în prezent de poliţie, este un bărbat alb de aproximativ 50 de ani, conform ultimelor precizări, care circulă într-o maşină de culoare albastră şi care pare că trage la întâmplare în oameni, a indicat şeriful.

''Se pare că este cineva care circulă într-o maşină şi care trage în oameni pentru a-i ucide'', a adăugat Paul Matyas. ''Ceea ce pot să spun este faptul că este vorba într-adevăr de un ucigaş în serie'', a mai declarat el.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: michigan sua atac armat