x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un nou atac in Germania: Un refugiat sirian a fost arestat după ce a ucis o femeie cu o macetă

Un nou atac in Germania: Un refugiat sirian a fost arestat după ce a ucis o femeie cu o macetă

24 Iul 2016   •   19:26
Un nou atac in Germania:  Un refugiat sirian a fost arestat după ce a ucis o femeie cu o macetă

UPDATE Bărbatul care a ucis o femeie cu o macetă şi a rănit alte două persoane în oraşul Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, este un refugiat sirian care a mai fost implicat în alte atacuri, a anunţat duminică poliţia germană, transmite Reuters.

Potrivit sursei citate, se pare că bărbatul a acţionat singur.

Un bărbat care a ucis o femeie cu o macetă şi a rănit alte două persoane în oraşul Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, a fost arestat, au declarat duminică reprezentanţi ai poliţiei pentru DPA.

Agenţia de presă germană menţionează că nu există detalii suplimentare referitoare la persoana care a comis atacul sau la motivele acestuia. Momentan, nu există dovezi cu privire la eventuali complici, potrivit DPA.

Potrivit ziarului Bild, citat de EFE, bărbatul alerga cu maceta în mână prin centrul oraşului şi a atacat mai multe persoane care stăteau lângă un restaurant turcesc, provocând panică în rândul celor aflaţi în apropiere.

Baden-Wuerttemberg este al treilea land ca mărime din Germania. www.agerpres.ro

×