x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un poştaş din Olanda a îngropat mii de plicuri într-o pădure

Un poştaş din Olanda a îngropat mii de plicuri într-o pădure

13 Iul 2019   •   21:30
Un poştaş din Olanda a îngropat mii de plicuri într-o pădure

Mii de plicuri şi alte trimiteri poştale au fost descoperite într-o pădure din Olanda, în gropi săpate de un poştaş al grupului Sandd, care a fost identificat vineri, relatează AFP.

Poliţia a făcut descoperirea miercuri, în pădurea din apropierea oraşului Laren (centru), după ce a fost alertată de o persoană care se plimba în zonă şi a fost intrigată de prezenţa mormanelor de pământ şi a unei lopeţi.

În urma săpăturilor, poliţiştii au găsit "o cantitate importantă" de trimiteri poştale în opt gropi cu o adâncime de un metru. Unele dintre plicuri fuseseră îngropate în urmă cu mai multe săptămâni.

"În cea mai mare parte, este vorba de facturi, reviste şi trimiteri publicitare", a declarat pentru AFP Margot van de Coterlet, purtătoare de cuvânt din cadrul Sandd.

La două zile după descoperire, grupul poştal a declarat că a fost identificat vinovatul, un poştaş al cărui nume nu a fost dezvăluit pentru a i se proteja integritatea. "Este cineva care, din păcate, nu a respectat etica activităţii noastre. Vor fi luate măsurile necesare", a declarat Van de Coterlet, care a refuzat să comenteze motivele poştaşului.

Trimiterile poştale aflate în stare bună vor fi trimise destinatarilor, cu întârziere de câteva săptămâni, iar plicurile care sunt în stare avansată de degradare vor fi distruse, cu acordul expeditorilor .AGERPRES

×
Subiecte în articol: postas olanda scrisori pădure