x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român a agresat și ameninţat cu moartea pe medicii unui spital din Sicilia, iar în final s-a luat la bătaie și cu poliţiștii

Un român a agresat și ameninţat cu moartea pe medicii unui spital din Sicilia, iar în final s-a luat la bătaie și cu poliţiștii

23 Feb 2018   •   20:30
Un român a agresat și ameninţat cu moartea pe medicii unui spital din Sicilia, iar în final s-a luat la bătaie și cu poliţiștii

Un român de 39 de ani a băgat spaima în personalul medical de la spitalul din Leonforte, Sicilia. Bărbatul i-a amenințat cu moartea pe medici, care au chemat poliția.

Potrivit www.telenicosia.it, Gabriel Butăcaru, de 39 de ani, a făcut un scandal monstru la camera de gardă a spitalului din Leonforte, el fiind cel mai probabil sub influența băuturilor alcoolice.

Românul, cunoscut cu antecedente de polițiști, i-a amenințat cu moartea pe medici și a avut un comportament haotic, el încercând, la un moment dat, să se dezbrace complet.

Sosiți la fața locului, carabinierii au încercat să-l calmeze pe român, însă acesta a intrat în conflict și cu forțele de ordine.

În momentul în care au reușit să-l imobilizeze, carabinierii au găsit asupra bărbatului un cuțit cu o lamă de 9 centimetri.

Românul a fost arestat și pus la dispoziția organelor judiciare.Observator.tv

×
Subiecte în articol: roman terorizat medicii spital sicilia