x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un ROMÂN a dat afară UN CÂINE antidrog din Poliție: "Da, l-am dat afară. Eu îi spuneam să caute droguri, el îmi lătra în față"

Un ROMÂN a dat afară UN CÂINE antidrog din Poliție: "Da, l-am dat afară. Eu îi spuneam să caute droguri, el îmi lătra în față"

28 Noi 2014   •   10:04
Un ROMÂN a dat afară UN CÂINE antidrog din Poliție: "Da, l-am dat afară. Eu îi spuneam să caute droguri, el îmi lătra în față"
Sursa foto: Un ROMÂN a dat afară UN CÂINE antidrog din Poliție: "Da, l-am dat afară. Eu îi spuneam să caute droguri, el îmi lătra în față"

Un Malinois belgian în vârstă de 2 ani trebuia sa fie noul membru al forțelor de poliție din orașul Oregon, Cannon Beach. Dar "Cash" pur și simplu nu era suficient de serios pentru acest job, câinele fiind "demis forțat" chiar de stăpânul său, comisar de poliție.

Vă spun că la antrenamente s-a comportat exemplar. N-am avut ce să-i reproșez. E, de când l-am adus la secție și i-am pus echipamentul, parcă a luat-o razna. Nu făcea ce îi spuneam, îi e frică de înălțimi și are o problemă cu lătratul. Latră de ne face urechile țăndări. Când a trebuit să caute droguri, stătea și se uita la mine. Încercat să-l trag, opunea rezistență. Lătratul e bun ca și alertă la câinii de poliție, dar nu poți obține nimic face atunci când cauți droguri și el doar îți latra în față", a declarat Josh Grigore, fost handler cainelui, pentru Astorian Daily.

"Asta nu e un temperament pentru Cannon Beach", a declarat și șeful Poliției, Jason Schermerhorn. Aici avem standarde înalte, a completat Schermerhorn.  Mi-am dat toată silința, pur și simplu nu s-a putut, a spus și Grigore.  Cash a fost returnat proprietarului său inițial, iar departamentul de poliție din Cannon Beach îi caută acum un înlocuitor.

Evenimentul nu a rămas fără urmări în secția de poliție din care face parte românul, mai mulți polițiști spunând, mai în glumă, mai în serios, că animalul nu lătra degeaba. Comportamentul acestuia s-a schimbat prea repede, în doar câteva zile. De asemenea, comentariile cititorilor pe baza subiectului merg într-o direcție nu prea plăcută pentru polițistul Grigore, acestea insinuând că motivul pentru care câinele nu se oprea din lătrat ar fi fost prezența de stupefiante în apropiere.

×
Subiecte în articol: caine concediat