x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român a îngrijit o femeie din Veneţia! Ea i-a lăsat o moştenire FABULOASĂ

Un român a îngrijit o femeie din Veneţia! Ea i-a lăsat o moştenire FABULOASĂ

31 Aug 2015   •   17:15
Un român a îngrijit o femeie din Veneţia! Ea i-a lăsat o moştenire FABULOASĂ
Sursa foto: FOTO: gazetaromaneasca.com

George Dobre (47 de ani), un român stabilit în Italia, a îngrijit o femeie din Veneţia, timp de 15 ani, cei doi având şi o relaţie amoroasă. Paola Fagarazzi a murit la vârsta de 57 de ani, cu o avere estimată la peste şase milioane de euro în imobile (La Lido şi Venezia) şi bani!

Citeşte şi O PROFEȚIE de acum 2500 de ani zguduie lumea. DISTRUGEREA SIRIEI de către STATUL ISLAMIC, prezisă într-un capitol din
VECHIUL TESTAMENT


I-a lăsat totul, prin testament, românului, spre disperarea rudelor femeii, care s-au mobilizat imediat! Au prezentat o plângere penală, în care au ridicat suspiciuni privind decesul rudei lor şi, bineînţeles, au susţinut că George Dobre a păcălit-o astfel încât să-i lase totul lui. Au demarat şi un proces penal pentru anularea testamentului, scrie gazetaromaneasca.com.

Citeşte şi Cult MISTERIOS care interzice tinerilor să vorbească până la căsătorie. Consiliul batranilor alege pentru baieti sotiile potrivite

Acum, după ani de cercetări şi audieri, s-a dat o sentinţă definitivă, judecătorul stabilind că George Dobre nu a comis infracţiuni pentru a obţine moştenirea femeii pe care o îngrijise şi nu există probe cum că ar fi forţat voinţa Paolei Fagarazzi pentru a fi numit moştenitor al averii sale, profitând de starea sa de slăbiciune.

Citeşte şi „SFÂRȘITUL LUMII” a început ACUM 70 de ANI. Află ce lucru ÎNFRICOȘĂTOR s-a întâmplat atunci

Dimpotrivă, potrivit concluziei anchetei, «este posibil ca Paola Fagarazzi, în absenţa unor rude apropiate, să fi decis să-şi lase imensa avere lui Dobre George, unica persoană cu care de mai mult timp, deşi într-o manieră cu aspecte confuze şi poate discutabile, îşi împărţea propria existenţă».

Citeşte şi Genele tatălui sunt dominante la copil. Oamenii moştenesc cantităţi egale de material genetic de la părinţi

Astfel, George Dobre se poate bucura de moştenire, fără să mai fie deranjat de rudele femeii sau de justiţie.

×
Subiecte în articol: testament mostenire