x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român a murit în Italia, într-un cumplit accident rutier! Maşina s-a dezintegrat (FOTO)

Un român a murit în Italia, într-un cumplit accident rutier! Maşina s-a dezintegrat (FOTO)

31 Aug 2015   •   17:00
Un român a murit în Italia, într-un cumplit accident rutier! Maşina s-a dezintegrat (FOTO)
Sursa foto: FOTO: gazetaromaneasca.com

Mircea Timiş (24 de ani), un tânăr din Borşa, judeţul Maramureş, dar rezident în Ramon di Loria, Italia, a murit, luna aceasta, într-un accident rutier petrecut în provincia Treviso.

Conducea un autoturism marca BMW 530, de care era foarte mândru, când s-a întâlnit cu Daniel Mihali, de 26 de ani, rezident în Fonte, şi au hotărât să facă o întrecere cu maşinile, gest ce s-a dovedit a fi fatal pentru primul, scrie gazetaromaneasca.com.

Maşina lui Mircea Timiş s-a transformat într-un adevărat proiectil, atunci când şoferul a pierdut controlul volanului, la o viteză de 200 km/oră! A lovit un platan, a doborât doi stâlpi de iluminare şi s-a oprit într-un gard.

Autoturismul s-a dezintegrat, pur şi simplu, bucăți de caroserie și din motor fiind găsite la 200 de metri de locul impactului. Victima a zburat prin parbriz, semn că nu purta centura de siguranţă, şi n-a mai avut nicio şansă de supravieţuire.


FOTO: gazetaromaneasca.com

Celălalt partener de trafic a scăpat nevătămat şi, mai mult, a fugit de la locul accidentului. A fost prin 24 de ore mai târziu, declarând anchetatorilor că circula cu viteza de 50 km/h, când l-a depăşit prietenul său.


Mircea Timiş / FOTO: gazetaromaneasca.com

Potrivit martorilor, viteza era mult mai mare, iar acum este cercetat pentru fugă de la locul accidentului şi neacordarea primului ajutor, distrugere și omor din culpă.

×
Subiecte în articol: accident italia