x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un student canadian şi-a ucis cinci colegi la o petrecere, cea mai sângeroasă crimă din istoria oraşului Calgary

Un student canadian şi-a ucis cinci colegi la o petrecere, cea mai sângeroasă crimă din istoria oraşului Calgary

16 Apr 2014   •   09:01
Un student canadian şi-a ucis cinci colegi la o petrecere, cea mai sângeroasă crimă din istoria oraşului Calgary

Cinci studenţi au fost ucişi de un coleg, în oraşul canadian Calgary, în timpul unei petreceri organizate pentru sărbătorirea finalului de an şcolar, la care participau 20 de adolescenţi.

La un moment dat, unul dintre tineri prezenţi a scos un cuţit şi a început să lovească la întâmplare. Trei colegi de-ai săi au murit pe loc, în timp ce alţi doi au fost transportaţi la spital, dar nu au mai putut fi salvaţi de medici.

Atacatorul, Matt de Grood, în vârstă de 23 de ani, fiul unui poliţist local, a fost imobilizat de un câine al forţelor speciale sosite la faţa locului, fiind internat în spital. De altfel, pe patul de spital, De Grood, care lucra într-o băcănie a fost înştiinţat că va fi acuzat de cinci capete de crimă cu premeditare, prima înfăţişare în proces fiind stabilită pentru 22 aprile.

Multipla crimă a îngrozit comunitatea locală din Calgary, oraş în care rata criminalităţii este deosebit de redusă. Anul trecut s-au produs 22 de crime, în creştere faţă de 2012, când au fost comise 18 omucideri.

×