x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Uraganul Gonzalo face ravagii în Marea Britanie. Trei persoane au murit în urma furtunilor (VIDEO)

Uraganul Gonzalo face ravagii în Marea Britanie. Trei persoane au murit în urma furtunilor (VIDEO)

22 Oct 2014   •   09:26
Uraganul Gonzalo face ravagii în Marea Britanie. Trei persoane au murit în urma furtunilor (VIDEO)

Cel puţin trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite în Marea Britanie, după ce arhipelagul a fost lovit de uraganul Gonzalo.

Traficul aerian s-a desfăşurat cu dificultate, iar mai multe zboruri au fost anulate. Vântul a suflat cu viteze de peste 100 de kilometri pe oră în mai multe regiuni, în special în cele de coastă, iar copacii smulşi din rădăcini au provocat înreruperea traficului rutier.

La sfârşitul săptămânii trecute, uraganul Gonzalo a lovit Bermude, arhipelag măturat de puternice rafale de vânt şi ploi abundente. Zeci de mii de gospodării au rămas fără electricitate.

În afară de vântul puternic, uraganul duce la creşterea nivelului apelor care provoacă inundaţii în regiunile de coastă, valuri mari şi ploi abundente.

Gonzalo este a şaptea furtună a sezonului din Atlantic - între iunie şi noiembrie - şi al treilea uragan care afectează Caraibele în acest an.

×