x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Vă trimit toată dragostea mea!". MESAJUL VIDEO transmis de ROBIN WILLIAMS înainte de a se sinucide

"Vă trimit toată dragostea mea!". MESAJUL VIDEO transmis de ROBIN WILLIAMS înainte de a se sinucide

18 Aug 2014   •   09:10
"Vă trimit toată dragostea mea!". MESAJUL VIDEO transmis de ROBIN WILLIAMS înainte de a se sinucide

Cu puţin timp înainte de a-şi curma propria viaţă, Robin Williams a înregistrat un mesaj video plin de speranţă şi dragoste. Celebrul actor a transmis apoi emoţionantul mesaj unei bolnave de cancer, în fază terminală, din Noua Zeelandă, scrie Daily Mail.

Când Viviane Waller (21 de ani), din Auckland (Noua Zeelandă), a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, de colon şi de ficat în luna ianuarie a acestui an, a întocmit o listă cu lucrurile pe care plănuia să le facă înainte de a muri, tânăra a inclus şi o întâlnire cu actorul Robin Williams.

Din cauza faptului că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, Viviane nu a mai putut călători din Noua Zeelandă în America pentru a-l întâlni pe celebrul actor.

Contactat de o prietenă a lui Viviane, Robin Williams a fost de acord să înregistreze un scurt clip pe care i l-a trimis tinerei în urmă cu câteva luni.

"Bună, Viviane, aici e Robin Williams, care te întreabă ce e prin Noua Zeelandă? Vă transmit toată dragostea mea ţie, lui Jack (n.r. - soţul lui Viviane) şi lui Sophie (n.r. - fetiţa lui Viviane şi a lui Jack). Şterge asta de pe lista ta", a fost mesajul actorului de comedie.

Soţul lui Viviane, Jack, a mărturisit că tânăra a fost foarte impresionată de mesajul lui Robin Williams, însă a refuzat să vorbească despre sinuciderea marelui actor, motivând că subiectul este prea sensibil.

"Ne bucurăm de timpul pe care îl avem împreună. Luăm lucrurile pe rând", a spus Jack, referindu-se la el şi la soţia sa.



Williams suferea şi de un debut al bolii Parkinson

     
Soţia lui Robin Williams a anunţat că actorul american, suferind de o gravă depresie, era totodată atins de un "debut al bolii Parkinson", transmite AFP.

"A rămas sobru şi a fost curajos în timp ce lupta contra depresiei, anxietăţii şi a unui debut al bolii Parkinson, ceea ce încă nu era pregătit să anunţe public", a afirmat Susan Schneider, soţia actorului, într-un comunicat.

Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, precum anxietate şi depresie, în momentul în care a decis să se sinucidă, a declarat soţia actorului american într-un comunicat dat publicităţii joia trecută.

Actorul nu era pregătit să "facă publică" lupta sa contra maladiei Parkinson, a declarat Susan Schneider, văduva actorului Robin Williams.

"Sperăm, după moartea tragică a lui Robin, că alţii vor găsi forţa de a căuta îngrijire medicală şi sprijinul de care au nevoie în luptele pe care trebuie să le poarte, să demonstreze mai puţină teamă", a mai scris Susan Schneider în comunicat.

Robin Williams, unul dintre cei mai străluciţi ai generaţiei sale, laureat al unui Oscar pentru 'Good Will Hunting', a murit, în urmă cu o săptămână.

Primele rezultate ale anchetei în cazul morţii actorului duc spre sinucidere, a anunţat poliţia, care a precizat că Williams a fost găsit cu o curea în jurul gâtului şi tăieturi pe încheietura mâinii stângi.

×