x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vezi cu cine dormea în pat Michael Jackson înainte să moară

Vezi cu cine dormea în pat Michael Jackson înainte să moară

07 Oct 2011   •   05:25
Vezi cu cine dormea în pat Michael Jackson înainte să moară

O papusa de portelan, de marimea unui copil, cu parul blond si obrajii rumeni, se afla in patul lui Michael Jackson atunci cand medicii au venit in casa lui Jackson. Fotografia a fost prezentata ieri juriului de catre avocatii lui Michael Jackson si a fost facuta de catre medicii legisti, care au perchezitionat casa dupa moartea lui Michael Jackson, pe 25 iunie 2009.

Tot in instanta a mai fost prezentata o fotografie cu farfurii de portelan pe care erau desenate fetele unor copii. Aceste imagini au fost aratate juratilor odata cu depunerea marturiei de catre medicul legist Elissa Fleak, scrie Daily Mail.

Tot ieri, toxicologul Dan Anderson a declarat Curtii ca Michael Jackson avea in corp sase tipuri de medicamente atunci cand a murit. Printre acestea, Propofol, lidocaina (un analgezic mai usor) si Valium, Ativan si Vresed (sedative). Au fost gasite si urme de efedrina, un medicament folosit pentru tratarea hipertensiunii.

Michael Jackson: Eu nu am avut copilarie. Nu mai am destula speranta

O inregistrare audio socanta, cu Michael Jackson vorbind incoerent si pronuntand cuvintele cu dificultate, a fost prezentata ca proba in procesul medicului Conrad Murray. Artistul pare a fi drogat sau sub influenta unor medicamente puternice. Inregistrarea dureaza aproximativ 4 minute, insa o parte din ea este de neinteles.

"Elvis n-a facut asta, Beatles n-a facut asta. Trebuie sa fim fenomenali. Cand oamenii pleaca de la concert, vreau ca ei sa spuna: N-am vazut in viata mea asa ceva! E cel mai mare showman din lume! E uluitor! Voi lua acei bani, un million de copii, spitalul copiilor, cel mai mare din lume. Va avea un cinematograf si o camera de jocuri. In spitale nu exista camere pentru jocuri, cinematograf. Copiii sunt deprimati, sunt bolnavi pentru ca sunt deprimati. Mintea ii deprima. Eu tin la ei, la ingeri. Dumnezeu vrea ca eu sa fac asta. Dumnezeu vrea ca eu sa fac asta. O voi face, Conrad", spunea Michael Jackson in convorbirea avuta cu medicul Murray.

In timp ce doctorul ii raspundea artistului folosind onomatopee precum "Mmnh-mmmh", Michael continua sa vorbeasca.

"Nu am destula speranta, nu mai am speranta. Asta e generatia viitoare, care va salva planeta, incepand cu... vom vorbi despre asta. SUA. Europa. Praga, copiii mei. Ei nu au mama. Voi face asta pentru ei. Lumea ma va tine minte pentru asta, nu pentru concertele mele. Concertele mele ii vor ajuta pe copii. Ii iubesc. Ii iubesc pentru ca eu nu am avut copilarie", spune Michael.

Au urmat 13 secunde de liniste, dupa care doctorul Murray l-a intrebat pe Michael Jackson daca "e OK". "Sunt adormit", a incheiat artistul convorbirea.

Conrad Murray este acuzat ca i-ar fi administrat artistului o supradoza de medicamente care l-a ucis - si e judecat acum pentru omor din culpa.

×