x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Victima farsei radiofonice regale s-a sinucis!

Victima farsei radiofonice regale s-a sinucis!

07 Dec 2012   •   19:24
Victima farsei radiofonice regale s-a sinucis!
Sursa foto: EPA/Intact Images

Asistenta medicală de la spitalul unde a fost internată ducesa Catherine, victimă a unei farse radiofonice, în urma căreia au fost dezvăluite informaţii confidenţiale despre starea de sănătate a soţiei prinţului Williams, s-a sinucis.

Reprezentanţii spitalului King Edward al VII-lea au ţinut să aducă un ultim omagiu "unei asistente medicale de primă clasă" şi au dezvăluit identitatea acestei.

Conform dailymail.co.uk, Jacintha Saldanha a fost găsită în stare de inconştienţă în propria locuinţă, aflată în imediata apropiere a spitalului unde lucra din 2008.

Marţi dimineaţă, la ora 05.30 GMT, doi jurnalişti australieni, angajaţi ai postului 2Day FM, Mel Craig şi Michael Christian, au telefonat la spital, dându-se drept Regina Elizabeth a II-a şi Prinţul Charles şi cerând informaţii despre starea de sănătate a Ducesei de Cambridge, internată cu o zi înainte.

Jacintha Saldanha a fost persoana care a răspuns apelului telefonic al celor doi DJ-i australieni, transferând legătura infirmierei care a discutat cu aceştia despre starea de sănătate a soţiei Prinţului William.

Cuplul princiar britanic a anunţat deja că îşi exprimă sincera cpmpasiune şi tristeţe pentru gestul asistentei care nu a primit nicio sancţiune disciplinară din partea conducerii spitalului.

La fel de şocaţi s-au declarat şi cei doi jurnalişti care au pus la cale teribila farsă, soldată cu sinuciderea asistentei care a avut drept singură vină faptul că a răspuns acelui apel, în condiţiile în care centralista spitalului nu se prezentase încă la serviciu...

×