x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Actorul Hugh Jackman şi-a ajutat fiul şi pe un alt bărbat, prinşi de un curent oceanic, să ajungă pe plajă în siguranţă

VIDEO - Actorul Hugh Jackman şi-a ajutat fiul şi pe un alt bărbat, prinşi de un curent oceanic, să ajungă pe plajă în siguranţă

27 Mar 2016   •   12:20
VIDEO - Actorul Hugh Jackman şi-a ajutat fiul şi pe un alt bărbat, prinşi de un curent oceanic, să ajungă pe plajă în siguranţă

Actorul australian Hugh Jackman şi-a ajutat fiul şi pe un alt bărbat, prinşi de un curent oceanic, să ajungă pe plaja Bondi din Sydney în siguranţă, potrivit agenţiei de presă Reuters.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, iar în imaginile suprinse de camere şi difuzate de Nine Network, Hugh Jackman apare trăgând de mână un bărbat din apă pe o bucată de nisip.

Potrivit reţelei de televiziune, acelaşi lucru s-a întâmplat mai târziu, în aceeaşi zi, dar cu fiul actorului, Oscar, în vârstă de 15 ani.

”Nu m-a salvat, m-a ajutat să ajung pe nisip”, a spus Peter Adam, pentru postul Nine.

Un martor a menţionat că, sâmbătă, condiţiile pentru surf s-au schimbat rapid, ceea ce a îngreunat ieşirea celor doi din apă, şi că Hugh Jackman a rămas calm.

Ulterior, plaja a fost închisă, din cauza condiţiilor nefavorabile pentru practicarea surfului.

Hugh Jackman, născut pe 12 octombrie 1968, este actor şi producător. A devenit cunoscut graţie rolului Wolverine din filmele francizei ”X-Men” şi al celui din comedia ”Kate & Leopold” (2001). Filmul ”Les Misérables” (2012) i-a adus un Glob de Aur, pentru cel mai bun actor, şi o nominalizare la premiile Oscar.

Sursa: news.ro

×