x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) Al-Qaeda a publicat filmul cu americanul care s-a aruncat în aer, într-un atentat sinucigas: "Abia aştept să merg în Rai"

(VIDEO) Al-Qaeda a publicat filmul cu americanul care s-a aruncat în aer, într-un atentat sinucigas: "Abia aştept să merg în Rai"

28 Iul 2014   •   17:33
(VIDEO) Al-Qaeda a publicat filmul cu americanul care s-a aruncat în aer, într-un atentat sinucigas: "Abia aştept să merg în Rai"
Sursa foto: (VIDEO) Al-Qaeda a publicat filmul cu americanul care s-a aruncat în aer, într-un atentat sinucigas: "Abia aştept să merg în Rai"

Frontul Sirian  Al-Nusra, o organizație jihadistă afiliată Al-Qaeda, a lansat un videoclip în care apare un cetățean american. Bărbatul s-a aruncat în aer într-un atac sinucigaș în Siria şi este considerat a fi primul american care execută un atac terorist în Siria.

Bărbatul a fost identificat ca Moner Mohammad Abu Salha, un cetățean american din Florida, însă şi-a luat alt nume în Al-Nusra: Abu Hurayra Al-Amriki (Abu Hurayra "americanul").

Abu Hurayra a fost printre cei patru terorişti ai Al-Nusra care au efectuat atacurile sinucigașe din provincia Idlib, din nord-vestul Siriei, la 25 mai. Zeci de oameni au fost uciși și răniți, cu toate că numărul exact de victime sunt inca necunoscute.

În videoclipul de 17 de minute despre "viața și moartea" lui Abu Hurayra, americanul în vârstă de 22 de ani apare zâmbind și spunând că așteaptă cu nerăbdare să meargă în Rai.




×
Subiecte în articol: al-qaeda Frontul Sirian Al-Nusra