x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Benjamin Netanyahu își exhibă abilitațile de biciclist pe rețelele de socializare

VIDEO - Benjamin Netanyahu își exhibă abilitațile de biciclist pe rețelele de socializare

25 Apr 2018   •   21:50
VIDEO - Benjamin Netanyahu își exhibă abilitațile de biciclist pe rețelele de socializare

Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului, a publicat miercuri pe contul lui de pe reţeaua de socializare Instagram un videoclip care îi demonstrează abilităţile de biciclist. 

Politicianul israelian a dorit să marcheze prin această iniţiativă insolită faptul că o renumită competiţie de ciclism, "Il Giro", va debuta în acest an în afara Italiei. Israelul va găzdui primele trei etape din "Il Giro" - la Ierusalim, pe 4 mai, Haifa-Tel Aviv, pe 5 mai, şi Be'er Sheva-Eilat, pe 6 mai. 

Videoclipul premierului israelian îl prezintă pe Benjamin Netanyahu, purtând costum şi cravată, în timp ce iese dintr-o clădire guvernamentală şi îl întreabă pe şoferul lui: "De ce ai adus maşina?". 

"Nu am nevoie de maşină. 'Il Giro' vine în Israel. Trebuie să mă antrenez", a adăugat politicianul israelian.

Următoarea secvenţă îl prezintă pe Benjamin Netanyanu în timp ce este întâmpinat de un grup de ciclişti profesionişti israelieni într-o piaţă publică. 

"Am auzit că mulţi ciclişti vor veni în Israel. Aşadar, mă aflu aici pentru a vă ajuta să câştigaţi!", a spus premierul Israelului. 

"Însă aţi făcut vreodată ciclism în mod profesionist?", a întrebat unul dintre sportivi. 

"Glumeşti? E floare la ureche. Priveşte asta!", îi răspunde premierul Netanyahu, înainte de a-şi pune o cască şi de a urca pe bicicletă. Următoarea secvenţă prezintă un bărbat care poartă un costum identic cu cel al prim-ministrului israelian (sugerând că este chiar politicianul, n.r.) în timp ce face un ocol al piaţetei mergând pe roata din spate a bicicletei sale. 

"Domnule prim-ministru, chiar ştiţi să mergeţi pe bicicletă! Ştiţi ceva? Mergeţi dumneavoastră în fruntea plutonului nostru", declară, entuziasmaţi, cicliştii israelieni prezenţi la faţa locului. "OK, de acord!", răspunde premierul israelian. 

Videoclipul se încheie cu o secvenţă în care prim-ministrul Benjamin Netanyahu este prezentat în timp ce pedalează în fruntea grupului de ciclişti pe străzile din Ierusalim. 

Până la ora transmiterii acestor informaţii, clipul premierului Netanyahu a strâns deja peste 13.800 de vizualizări pe Instagram. Înregistrarea a fost preluată şi pe contul de Twitter al politicianului israelian, unde a fost vizionată de peste 24.500 de persoane. AGERPRES

____________________________________________

 

×