x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO EXPLOZIV! Avion militar american intră în luptă cu un UFO: "Nu-l pierde, NU-L PIERDE! Ce dracu e asta?!"

VIDEO EXPLOZIV! Avion militar american intră în luptă cu un UFO: "Nu-l pierde, NU-L PIERDE! Ce dracu e asta?!"

13 Dec 2014   •   22:21
VIDEO EXPLOZIV! Avion militar american intră în luptă cu un UFO: "Nu-l pierde, NU-L PIERDE! Ce dracu e asta?!"
Sursa foto: VIDEO EXPLOZIV! Avion militar american intră în luptă cu un UFO: "Nu-l pierde, NU-L PIERDE! Ce dracu e asta?!"

Videoclip exploziv obținut de jurnalistul investigator David Collins. În imagini apar foarte clar avioane militare americane angajate în luptă cu obiecte zburătoare neidentificate, pe cerul Arizonei. Noaptea respectivă (13 martie 1997) a fost catalogată ca una dintre cele mai faimoase, din perspectiva apariției de OZN-uri.

Acest videoclip incredibil prezinta o scenă în care avioane de luptă americane sunt angajate în luptă cu aeronave de proveniență necunoscută. Clipul de 14 de secunde, postat pe YouTube, arată avioanele americane urmărind obiectele respective, încercând să le identifice proveniența sau apartentența.




Evident, a existat și o recție oficială la vremea respectivă, armata spunând că luminile erau rachete de semnalizare de la aeronavele lor. Însă, rachetele de semnalizare nu zboară în formație, constata alt jurnalist, după ce a studiat altă filmare din noaprea respectivă.

Potrivit acestuia, un rezervist, fost coordonator de trafic aerian în noaptea respectivă, ar fi avut acces la îregistrarea vocilor din cabinele pilotilor americani, iar aceștia s-ar fi chinuit să "prindă„ luminile respective. "Nu-l pierde, NU-L PIERDE! Ce dracu e asta?!", ar fi exclamat unul dintre piloți, în timp ce ceilalți erau ocupați cu transmiterea de informații către turnul de control.



Luminile au fost văzute de mii de locuitori în Arizona, dar în ciuda celor 17 ani care au trecut de atunci, concluzia ramane un mister.



×