x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Video - Francezii s-au bătut în magazine pentru Nutella

Video - Francezii s-au bătut în magazine pentru Nutella

26 Ian 2018   •   15:43
Video - Francezii s-au bătut în magazine pentru Nutella

O reducere de preţ de 70% la crema de ciocolată Nutella lansată joi de lanţul de magazine Intermarché a provocat tensiuni şi busculade în mai multe magazine din Franţa, informează AFP. 

"Oamenii s-au îngrămădit, au distrus totul. A fost ca o orgie", a declarat un angajat de la un magazin Intermarché din Forbach (nord-estul Franţei), care a dorit să îşi păstreze anonimatul. "Eram pe punctul de a chema poliţia", a adăugat angajatul. 

Conducerea lanţului de magazine Intermarché s-a declarat surprinsă de nivelul excepţional de ridicat al cererii. Începând de joi şi până sâmbătă, distribuitorul oferă un borcan de Nutella de 950 de grame la un preţ de 1,41 euro, faţă de 4,50 euro în mod normal. 

Compania italiană Ferrero, care produce crema Nutella, s-a dezis de această operaţiune subliniind că această promoţie a fost decisă în mod unilateral de lanţul de magzine Intermarché. Potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Internet a Nutella, cantitatea de cremă de ciocolată produsă anual are o greutate egală cu cea a celebrei clădiri Empire State Building. AGERPRES

×