x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO! Mesajul disperat al unui fotomodel: „Aş putea muri oricând”. Doctorii nu au reuşit să stabilească ce boală are tânăra

VIDEO! Mesajul disperat al unui fotomodel: „Aş putea muri oricând”. Doctorii nu au reuşit să stabilească ce boală are tânăra

de Anca Arambaşa    |    28 Mar 2017   •   20:50
VIDEO! Mesajul disperat al unui fotomodel: „Aş putea muri oricând”. Doctorii nu au reuşit să stabilească ce boală are tânăra

Courtney Martin, în vârstă de 24 de ani, a postat un clip video în speranţa că va reuşi să trateze boala de care suferă de trei ani. Tânăra este din Canberra, Australia, iar doctorii nu au putut stabili un diagnostic al acestei condiţii care o fac să se simtă tot timpul obosită. A mers deja de mai mult de 50 de ori la spital, a suferit cinci operaţii şi a făcut mai mult de 20 de radiografii, dar medicii nu au găsit nicio explicaţie.

Într-un video emoţionant postat online, Courtney spune că ar putea muri în fiecare zi din cauza bolii ei şi că îşi doreşte să nu se mai trezească, pentru a nu mai fi o povară pentru familia ei. Studenta la criminalistică şi model part-time descrie că simptomele ei includ dureri insuportabile, greaţă şi oboseală extremă în fiecare zi. A pus acest filmuleţ în speranţa că cineva îl va vedea şi o va ajuta să găsească sursa durerilor: „Mă trezesc în fiecare dimineaţă cu dureri şi nimeni nu îmi poate spune de ce. Ei îmi tot spun că m-aş putea obişnui să trăiesc aşa pentru că sunt tânără şi sănătoasă, dar eu nu vreau”.

Ea a adăugat că refuză să accepte că nu e nimeni care să îi spună de ce suferă. „Obişnuiam să fiu o persoană foarte energică şi sociabilă. Îmi plăcea să mă întâlnesc cu prietenii mei şi să defilez la Melbourne Fashion Week. Acum, acea parte a vieţii mele e în trecut din cauza acestor dureri. Cele mai uşoare sarcini de zi cu zi sunt foarte dificile pentru mine”, o citează The Mirror.

Problema de sănătate misterioasă a început acum trei ani, când crampele abdominale erau dureroase. A crezut că e din cauza sportului şi că va fi ceva trecător, dar durerile nu s-au oprit. Doctorii erau convinşi că avea endometrioză, o boală ginecologică, dar după ce au operat-o au constatat că nu asta era cauza.

Courtney povesteşte că a făcut analize pentru boli autoimune, analize psihologice şi chiar a făcut operaţie de apendicită, dar nimic nu a ajutat-o să scape de dureri.

De când a postat filmuleţul pe Facebook, a fost văzut de aproape 90 de mii de ori. Ea a explicat că nu cere bani pentru tratament. „Tot ceea ce vă cer este ajutorul”, a spus cu lacrimi în ochi. „Nu ar trebui să trăiesc aşa. Nimeni nu ar trebui. Dacă mă puteţi ajuta, vă rog folosiţi hashtag-ul HelpFindMyCure”, încheie Courtney.

Sursă foto: The Mirror

×
Subiecte în articol: boala diagnostic tanara