x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Mireasă PĂRĂSITĂ de ales în mijlocul străzii, motivul este INCREDIBIL

VIDEO. Mireasă PĂRĂSITĂ de ales în mijlocul străzii, motivul este INCREDIBIL

31 Oct 2014   •   21:31
VIDEO. Mireasă PĂRĂSITĂ de ales în mijlocul străzii, motivul este INCREDIBIL

Elevi de școală de mâna, tatăi, mamăi, cărători de sacoșe aflați la cumpărături, tăietori de frunză, persoane ocupate, toți, dar absolut toți, au rămas cu gura căscată atunci când din întâmplare au fost martorii scenei dramatice în care mirele și-a părăsit mireasa, lăsând-o prăbușită în lacrimi chiar în mijlocul străzii...

De vină nu a fost rochia prea scurtă, faptul că mirele s-ar fi regăsit cu vreo fostă iubită sau că ea ar fi aspirat la altcineva ca bărbat al vieții sale.
Motivul separării iremediabile a fost o glumă a miresei, care pentru ședința foto și-a ales un machiaj special, unul care a îmbătrânit-o cu cel puțin 15 ani!
Riduri, paloare a pielii, puțină gușă, fire de păr alb din plin, au transformat-o pe femeie într-o cu totul altă persoană, frumoasa de care se îndrăgostise mirele, zăcea undeva în spatele machiajului și nu avea să apară alăturată mirelui în poză.

"Am crezut că se va amuza de felul în care arătam și că vom împărtăși această glumă, în schimb a fost cuprins de furie și mi-a spus că, în halul în care arătam, nici mort nu s-ar fotografia alături de mine, apoi s-a suit într-un taxi și m-a părăsit", a declarat tânăra mediei locale.
Conform altor surse, bărbatul i-ar fi cerut de mai multe ori să șteargă machiajul, dar că ea a refuzat.
De atunci, cuplul se pare că nu și-a mai vorbit și nu a apărut nicio știre conform căreia nunta va mai avea loc.


×