x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Salvare dramatică în largul Scoţiei. Paza de coastă a scos din apă un câine care era pe cale să se înece

VIDEO - Salvare dramatică în largul Scoţiei. Paza de coastă a scos din apă un câine care era pe cale să se înece

16 Oct 2017   •   13:37
 VIDEO - Salvare dramatică în largul Scoţiei. Paza de coastă a scos din apă un câine care era pe cale să se înece

Un câine din rasa cockapoo - o încrucişare între cocker spaniel şi pudel - purtat de curenţi în largul Scoţiei a fost adus pe uscat şi returnat teafăr proprietarilor săi după ce a fost observat întâmplător, duminică, de echipajul pazei de coastă aflat într-o misiune-exerciţiu, informează The Telegraph şi BBC. 

Câinele se lupta să se menţină la suprafaţa apei în zona de coastă din nord-estul Scoţiei, în apropiere de Cummingston, când a fost observat de echipajul pazei de coastă aflat într-un elicopter. Acesta a alertat un alt echipaj aflat la sol, care a intervenit la timp, cu ajutorul unei bărci pneumatice. 

''În timpul unei misiuni de antrenament de azi din Moray Firth, elicopterul pazei de coastă din Inverness a ajutat la localizarea unui cockapoo luat de ape în Cummingston. Câinele a fost luat de barca de salvare Moray, totul e în siguranţă''. 

Un purtător de cuvânt al pazei de coastă a declarat că după ce a fost salvat, animalul a fost predat stăpânilor săi. ''Au tras câinele în barcă şi l-au predat proprietarilor care aşteptau pe mal alături de echipa de intervenţii a Pazei de coastă din Burghead'', a spus acesta.AGERPRES

 

×