x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Șocant! Șoferul microbuzului care a ucis 9 oameni transmitea live pe Facebook

VIDEO - Șocant! Șoferul microbuzului care a ucis 9 oameni transmitea live pe Facebook

23 Mai 2018   •   11:38
VIDEO - Șocant! Șoferul microbuzului care a ucis 9 oameni transmitea live pe Facebook
Sursa foto: Foto: MTI

Nouă persoane – şapte bărbaţi şi două femei – care circulau într-un microbuz înmatriculat în Mureş şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut marţi după-amiaza, în jurul orei 16.30, în Ungaria, în zona Cegledbercel. Toți sunt români din comuna Mica, județul Mureș. Accidentul din Ungaria, cu 9 morţi, a fost transmis LIVE pe Facebook chiar de către şoferul microbuzului. Imagini postate pe Facebook arată că șoferul microbuzului a filmat în direct cum a circulat pe contrasens până în momentul impactului cu un camion care venea din față, scrie alba24.ro.

Inspectoratul General de Poliţie al judeţului Pesta investighează în cadrul unei cercetări penale circumstanţele accidentului de la Ceglédbercel, care a provocat decesul a nouă persoane - a comunicat Inspectoratul General în urma unei întrebări puse de agenţia ungară de presă MTI.

Comunicatul poliţiei specifică: nouă persoane au decedat în urma accidentului rutier din ziua de marţi, iar conform datelor disponibile în prezent toţi sunt cetăţeni români de vârstă adultă.

Cercetările necesare elaborării expertizelor legale sunt în curs de desfăşurare - a adăugat poliţia ungară.

×
Subiecte în articol: accident mortal ungaria