x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Tragedie în Kazakhstan. 52 de persoane au murit într-un accident

VIDEO. Tragedie în Kazakhstan. 52 de persoane au murit într-un accident

18 Ian 2018   •   13:13
VIDEO. Tragedie în Kazakhstan. 52 de persoane au murit într-un accident

52 de persoane au murit, după ce autobuzul în care se aflau a luat foc, joi, în Kazakhstan, potrivit declaraţiilor ministerului de interne al ţării, scrie The Guardian.

Autobuzul călătorea pe o şosea din nord-vestul Kazakhstanului, în regiunea Aktau, care leagă oraşul rusesc Samara de Shymkent, un oraş din sudul Kazakhstanului, în apropiere de graniţa cu Uzbekistan.

Nu este clar în ce direcţie mergea autobuzul, însă această rută este des folosită pentru a transporta muncitorii migranţi uzbeci către şi dinspre Rusia, unde lucrează în mod normal pe şantiere de construcţii.

Doar cinci persoane au reuşit să scape din autobuzul cuprins de flăcări, potrivit unui comunicat al departamentului serviciilor de urgenţă al ministerului.

Ministrul a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei locale 10.30 am, însă nu a furnizat nicio informaţie referitoare la cauzele producerii incidentului. O fotografie postată pe site-urile de socializare, surprinde autobuzul curpins în întregime de flăcări.

De asemenea, înregistrările video surprind autobuzul poziţionat diagonal pe cele două sensuri de mers, în timp ce arde şi emite un fum negru şi dens.

 

 

#ақтөбеоблысы #ырғыз #автобус #өрт #52қаза #өзбеказаматтары (видео предоставил дальнобойщик)

A post shared by Асқар Ақтілеу (@askar_aktileu) on

×
Subiecte în articol: kazakhstan accident incendiu autobuz