x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie 5 braşoveni, arestaţi pentru trafic de droguri

5 braşoveni, arestaţi pentru trafic de droguri

08 Dec 2016   •   14:58
5 braşoveni, arestaţi pentru trafic de droguri
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Cinci braşoveni au fost arestaţi pentru trafic internaţional de droguri, după ce la locuinţele lor au fost găsite cinci kilograme de cannabis.

La începutul lunii, procurorii DIICOT Braşov au dispus reţinerea inculpaţilor: Nistor Lucian, Ilie Daniel-Viorel, Dumbravă Raul-Andrei, Hila Dumitru şi Ilie Emanuel, bănuiţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc, scrie mytex.ro.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, membrii grupului infracţional au introdus pe teritoriul României, din Spania, cantitatea totală de 11 kg cannabis si rezină de cannabis, prin intemediul unei firme de coletărie, ulterior drogurile fiind comercializate pe raza judeţelor Sibiu, Braşov şi Bacău. În cauză au fost efectuate 27 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Braşov, Sibiu şi Bacău, ocazie cu care au fost ridicate aproximativ 5 kilograme de cannabis şi 19 grame de cocaină”, după cum ne-au transmis procurorii DIICOT. 

Sursa citată a precizat că au fost instituite măsuri asiguratorii asupra unui autoturism de lux precum şi a sumei totale de 63.000 de lei şi 1.300 de euro.
Pe de altă parte, Tribunal Braşov a dispus arestarea preventivă a celor cinci inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de alţi patru, s-a dispus controlul judiciar. 

×