x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie ALERTĂ - Radu Mazăre a plecat din țară și cere azil politic în Madagascar

ALERTĂ - Radu Mazăre a plecat din țară și cere azil politic în Madagascar

30 Dec 2017   •   16:59
ALERTĂ - Radu Mazăre a plecat din țară și cere azil politic în Madagascar

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a cerut azil politic în Madagascar și spune că nu va reveni în țară până când la noi nu va fi o justiție reală, scrie Antena 3.

Mazăre trebuia să se prezinte sâmbătă la controlul judiciar de la Constanța, însă nu a venit. Ofițerii de acolo au încercat să-l găsească, dar fără succes.

„Astăzi, 30 decembrie a.c., in jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat aflat în control judiciar, in baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație si Justiție , nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezență, spune comunicatul IPJ.

După verificările efectuate, cel în cauză a  informat ofițerul de caz că se afla pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obține azil politic.

Conform procedurii, polițiștii constanțeni au sesizat Inalta Curte de Casație si Justiție. 

Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara. 

Pe toată perioada existenței masurii preventive a controlului judiciar, politistii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse”, se precizeaza in comunicatul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

×