x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Audieri la Poliţia Capitalei în cazul incendiului de la căminul de bătrâni; ancheta a fost preluată de procurori

Audieri la Poliţia Capitalei în cazul incendiului de la căminul de bătrâni; ancheta a fost preluată de procurori

30 Sep 2017   •   10:53
Audieri la Poliţia Capitalei în cazul incendiului de la căminul de bătrâni; ancheta a fost preluată de procurori

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a preluat ancheta în cazul incendiului de la căminul de bătrâni, soldat cu moartea unei persoane. 

În prezent, la sediul Poliţiei Capitalei sunt audiate mai multe persoane care au legătură cu organizarea şi funcţionarea căminului. 

"În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul, după lichidarea acestuia se va efectua cercetarea la faţa locului sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti care a preluat cercetările împreună cu Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. La acest moment, la sediul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, sunt audiate mai multe persoane care au legătură cu organizarea şi funcţionarea acestui centru", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. 

Potrivit Poliţiei Capitalei, sâmbătă dimineaţa, la ora 06,09, prin sistem 112, a fost sesizat un incendiu declanşat la un centru de cazare pentru persoane vârstnice de pe raza sectorului 3. 

O persoană a murit şi alte 19 au fost intoxicate cu fum, fiind transportate la spital. 

Conform ISU Bucureşti, din imobil, situat pe strada Păcală, au fost evacuate peste 30 de persoane. Victimele transportate la spital, posibil expuse la fum, sunt conştiente, fără arsuri. Ele au fost duse la spitalele Floreasca, Sf. Ioan, Bagdasar, Universitar, judeţean - Ilfov, Pantelimon. 

În zonă acţionează ambulanţe SMURD, autospeciala pentru transport victime multiple, autospeciale de stingere, echipaje de descarcerare, autoscări, detaşamentul special de salvatori. Incendiul se manifestă generalizat, la întreaga clădire. AGERPRES

×