x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cazul Ekeng: Medicul de pe ambulanţă, pus sub acuzare

Cazul Ekeng: Medicul de pe ambulanţă, pus sub acuzare

30 Iun 2016   •   11:02
Cazul Ekeng: Medicul de pe ambulanţă, pus sub acuzare

Mihaela Duţă, medicul de pe ambulanţa Puls care l-a transportat pe fotbalistul Patrick Ekeng la spital, a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Mihaela Duţă a fost chemată joi la Parchetul Capitalei, fiind anunţată de procurori că are calitatea de suspect în acest dosar, fiind acuzată de ucidere din culpă.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo şi Viitorul Constanţa, fără un contact cu un adversar în prealabil.

După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital, unde s-a constatat că a suferit un stop cardio-respirator. Ekeng fusese introdus pe gazon de doar şapte minute.

Martorii oculari au relatat că medicul Mihaela Duţă de pe ambulanţa Puls a intervenit foarte târziu.

În urma autopsiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală, s-a constatat că jucătorul dinamovist avea o problemă la inimă, aceasta fiind şi cauza decesului. AGERPRES

×