x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cheloo, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru deținere și trafic de droguri

Cheloo, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru deținere și trafic de droguri

18 Mai 2017   •   13:13
Cheloo, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru deținere și trafic de droguri

Tribunalul Prahova a decis ca artistul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept Cheloo, să fie condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și la o perioadă de supraveghere de patru ani, precum și la o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunității, după ce a semnat un acord de recunoaștere a faptelor în dosarul în care era anchetat de procurorii DIICOT pentru deținere și trafic de droguri.

Tribunalul Prahova s-a pronunțat în dosarul de trafic de droguri în care Ștefan Cătălin Ion a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, magistrații dispunând în cazul acestuia o pedeapsă de doi de închisoare cu suspendare, o perioadă de supraveghere de patru ani și o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunității sau plata unei sume în bani.

Artistul s-a prezentat, miercuri, la ultimul termen al procesului la Tribunalul Prahova și a recunoscut că a deținut droguri, dar numai pentru consum propriu.

La ieșirea din sediul Tribunalului Prahova, Cheloo a precizat că nu își face griji în legătură cu posibilitatea ca această condamnare să-i afecteze imaginea de artist.

“Imaginea mea este oricum de mult timp deteriorată și groaznică, atât de deteriorată încât nu mai poate fi schimbată. Rămâne să vedem decizia judecătorilor. Aceea este decizia care trebuie acceptată”, a fost mesajul transmis de Cheloo.

×