x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Constanţa: Şoferul care a provocat accidentul rutier soldat cu decesul a trei persoane, arestat preventiv

Constanţa: Şoferul care a provocat accidentul rutier soldat cu decesul a trei persoane, arestat preventiv

23 Noi 2018   •   08:18
 Constanţa: Şoferul care a provocat accidentul rutier soldat cu decesul a trei persoane, arestat preventiv

Şoferul care a provocat, miercuri seară, un accident rutier pe DN 2A, pe podul de pe peste Canalul Poarta Albă-Midia, în urma căruia două femei şi o fetiţă de trei ani şi-au pierdut viaţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi seară, potrivit Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.


Conform sursei citate, tânărul de 33 de ani, din judeţul Satu Mare este acuzat de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi sustragere de la recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Accidentul de circulaţie soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea alteia, toate patru membre ale aceleaşi familii, a avut loc miercuri seară, pe podul rutier ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia, când şoferul unui autoturism ce se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanţa a pătruns pe contrasens şi a lovit cu partea din stânga faţă un alt autovehicul.

Echipele de intervenţie ajunse au găsit la faţa locului două femei decedate (mamă şi fiică), un copil în vârstă de trei ani în stop-cardiorespirator şi o a patra femeie (membră a aceleiaşi familii) rănită. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, copilul nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat este din oraşul Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, şi emana halenă alcoolică. El a încercat să fugă de la locul accidentului, fiind prins şi imobilizat de un poliţist aflat în timpul liber.

Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Constanţa, iar decizia de arestare preventivă dispusă de Judecătoria Constanţa nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunal. AGERPRES

×