x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cristian Boureanu rămâne în arest

Cristian Boureanu rămâne în arest

16 Iun 2017   •   20:00
Cristian Boureanu rămâne în arest
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au respins vineri contestaţia lui Cristian Boureanu, astfel încât acesta rămâne în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a agresat un poliţist rutier. 

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pe 10 iunie, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, iar vineri tribunalul i-a respins contestaţia. 

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, Cristian Boureanu se afla într-o maşină condusă prietena lui, fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe bd. Aviatorilor. 

În momentul în care poliţiştii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a ameninţat un poliţist şi i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Poliţistul a reacţionat şi l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ. 

Boureanu a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca. 

Fostul parlamentar a fost externat din Spitalul de Urgenţă Floreasca de unde a fost preluat de poliţişti şi dus în faţa unui procuror, care a decis reţinerea lui pentru 24 de ore. Ulterior, un magistrat a decis ca Boureanu să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: boureanu arest