x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Denunțătorul lui Liviu Dragnea, de mai multe ore la DNA

Denunțătorul lui Liviu Dragnea, de mai multe ore la DNA

22 Noi 2017   •   13:06
Denunțătorul lui Liviu Dragnea, de mai multe ore la DNA
Sursa foto: Foto: Ziarul Teleormanul

Denunţătorul lui Liviu Dragnea din dosarul Tel Drum, Teodor Nițulescu, este de mai multe ore miercuri la DNA, pentru noi declaraţii, în timp ce avocaţii șefului PSD încearcă să îl scape pe acesta de sechestrul pus de procurori pentru a recupera 27 de milioane de euro. 

Apărătorii lui Dragnea au venit la DNA miercuri dimineaţă să studieze dosarul în care social-democratul este acuzat de abuz în serviciu, fraudare de fonduri europene şi constituire de grup infracţional. 

Alături de acesta, încă patru inculpaţi din dosarul Tel Drum au sechestru pe avere. 

Audierea lui Nițulescu are loc la o zi după ce procurorii DNA au pus un sechestru asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. 

Liderul PSD a mers marţi la DNA, pentru a fi informat asupra instituirii sechestrului.

Maria Vasii, avocatul lui Liviu Dragnea, a susţinut că liderul PSD va contesta în instanţă măsura sechestrului dispus de DNA.

Procurorii DNA au anunţat, oficial, pe 13 noiembrie, că Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum, pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

×