x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Detalii șocante ale triplei crime din Brașov. Ce poze au găsit anchetatorii în telefonul lui Mircea Buliga

Detalii șocante ale triplei crime din Brașov. Ce poze au găsit anchetatorii în telefonul lui Mircea Buliga

06 Apr 2018   •   22:00
Detalii șocante ale triplei crime din Brașov. Ce poze au găsit anchetatorii în telefonul lui Mircea Buliga

Detalii șocante ies la iveală în cazul bărbatului din Brașov care și-a ucis familia. Florin Mircea Buliga și-a făcut selfie cu cadavrele. Anchetatorii au găsit fotografiile în telefonul bărbatului.

Florin Mircea Buliga nu regretă deloc că și a ucis familia, iar în telefonul bărbatului au fost descoperite fotografii de tip "selfie" surprinse de criminal după ce și-a ucis soția și cei doi copii, potrivit brasovtv.com. Mircea Buliga susține în continuare că fapta pe care a comis-o i-a ajutat pe cei dragi să ajungă într-o lume mai bună.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov au primit și primele rezultate ale expertize toxicologice în cazul bărbatului care și-a omorât soția și pe cei doi copii, stabilindu-se că Florin Buliga consumase cannabis în ziua triplei crimei.

"Din analize rezultă că avea în sânge o substanță prezentă la consumatorii de cannabis", a declarat Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Anchetatorii vor să afle acum dacă bărbatul din Suceava avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

×