x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Două angajate de la Spitalul de Urgență Bistrița, puse sub control judiciar, pentru furt calificat

Două angajate de la Spitalul de Urgență Bistrița, puse sub control judiciar, pentru furt calificat

25 Apr 2018   •   21:10
Două angajate de la Spitalul de Urgență Bistrița, puse sub control judiciar, pentru furt calificat

Cele două angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, au fost plasate miercuri seară sub control judiciar pentru 30 de zile, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sângeorzan. 

Infirmiera şi registratorul medical au părăsit, miercuri seara, sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud unde s-au aflat încă de marţi seara. Mandatele de reţinere pentru 24 de ore emise pe numele lor ar fi expirat la miezul nopţii. 

Cele două angajate ale spitalului pot contesta decizia procurorului de plasare sub control judiciar în termen de 48 ore. 

Femeile sunt suspectate că au sustras din hainele unui cetăţean moldovean, care a ajuns rănit la spitalul din Bistriţa în data de 14 aprilie, o importantă sumă de bani. Cel două angajate ale spitalului nu recunosc fapta. 

Cetăţeanul moldovean care a reclamat furtul banilor a fost implicat într-un incident armat pe raza localităţii Cepari, în urmă cu 11 zile, el fiind împuşcat de mai multe ori de un conaţional cu o armă cu amortizor. Acesta a fost externat din spital în cursul zilei de marţi, în timp ce agresorul său se află în stare de arest preventiv. 

×