x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Elena Udrea, despre viata in Costa Rica: „Aici totul este foarte scump”

Elena Udrea, despre viata in Costa Rica: „Aici totul este foarte scump”

06 Mar 2018   •   07:33
Elena Udrea, despre viata in Costa Rica: „Aici totul este foarte scump”

Elena Udrea a declarat, luni seară, că traiul în Costa Rica este unul extrem de scump, mâncarea fiind de 3-4 ori ori mai scumpă ca în ţara noastră, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe. Fostul ministru a mai declarat că achitarea lui Ludovic Orban îi dă mari speranţe la o decizie similară.

 

"Pot fi sunată pe whatsapp pentru că aici telefonul costă foarte mult. Aici, lucrurile sunt foarte scumpe, cine îşi imaginează că Costa Rica este o ţară de mâna a treia trebuie să ştie că nu îţi poţi permite în Costa Rica ce-ţi poţi permite în România. Aici este foarte greu să îţi cumperi o casă sau o maşină. Mâncarea în magazine este de 3-4 ori mai scumpă decât în România. Totul este foarte scump, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe", a declarat Elena Udrea, luni seară, la un post de televiziune.

Fostul ministru a reiterat ideea potrivit căreia, având în vedere că se află în primul trimestru de sarcină, are o recomandare medicală de a sta departe de orice i-ar putea cauza stres, acesta fiind motivul pentru care a ales să petreacă timp în Costa Rica. Antena 3

×