x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Florin Secureanu, sprijinit de politicieni, acuzat de abuz de Ordinul Suveran de Malta

Florin Secureanu, sprijinit de politicieni, acuzat de abuz de Ordinul Suveran de Malta

01 Dec 2016   •   13:49
Florin Secureanu, sprijinit de politicieni, acuzat de abuz de Ordinul Suveran de Malta

Ancheta privind modul în care Florin Secureanu a folosit în scop personal fondurile Spitalului Malaxa continuă cu noi dezvăluiri incendiare.

Într-un nou material publicat pe tolo.ro arată noi ”aranjamente” făcute de Secureanu.

Pe 3 martie 2016, la Rîmnicu Vîlcea, Florin Secureanu inaugurează un cămin de bătrîni.

Cei care controlează instituția sînt el, persoană fizică, prin asociere cu o fundație a lui, Fundația Mare Priorat Român Autonom.

Fundația se revendică din Ordinul Cavalerilor de la Malta și are sediul pe strada Grădiștea Floreștilor, București, taman adresa casei pe care și-o construiește managerul de la Malaxa.

Combinația prin care Secureanu obține bani din parteneriatul cu Primăria Vîlcea, folosind numele Cavalerilor de la Malta, îi scoate din minți pe cei din Ordin!

Ei dau imediat un comunicat: ”Dl. Adrian Secureanu folosește numele, emblema şi reputaţia Ordinului Suveran de Malta în mod abuziv şi ilegal, cu scopuri exclusiv pecuniare şi personale, ducând în eroare potenţiali donatori sau finanţatori”.

Spre bucuria gazdelor, la ceremonie participă Alina Gorghiu și Vasile Blaga, aflați în campanie la Vîlcea pentru alegerile locale.

Vine și viceprimarul din Râmnicu-Vâlcea, prieteni ai lui Secureanu și alte oficialități locale. Printre ei, în imagini se vede și ”Vrăbi”, silfidă pierdută într-o rochie mov între atîtea țoale severe.

Citeşte tot materialul pe tolo.ro

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu