x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie GALERIE FOTO cu ucigaşul doctoriţei din Târgu Mureș! Avea o relaţie extraconjugală cu victima

GALERIE FOTO cu ucigaşul doctoriţei din Târgu Mureș! Avea o relaţie extraconjugală cu victima

19 Dec 2016   •   15:30
GALERIE FOTO cu ucigaşul doctoriţei din Târgu Mureș! Avea o relaţie extraconjugală cu victima
Sursa foto: facebook.com/orsolya.benedek

Bărbatul care a ucis o doctoriţă din Târgu Mureş e însurat și are un copil, dar soția l-a părăsit, în urmă cu doar câteva săptămâni, tocmai din cauză că era violent şi o agresa frecvent.

Acum, Barni Bara, în vârstă de 27 de ani, e principalul suspect în cazul morții medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureș, cu care avea o relaţie extraconjugală. Femeia era fost voluntar SMURD și lector al Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu Mureș, potrivit observator.tv

Citeşte şi Tânăr de 27 de ani, reţinut pentru uciderea unei doctoriţe care a dispărut din parcarea unui supermaket

Individul locuia singur, cu chirie, în comuna Corunca din județul Mureș, iar localnicii spun că , în urmă cu ceva vreme, individul ar fi fost coleg de serviciu cu tatăl Orsolyei și așa s-ar fi cunoscut cei doi.

În urmă cu o săptămână, suspectul ar fi luat-o pe Orsolya Benedek, cu o dubă, din parcarea unui centru comercial din Târgu Mureș, iar între cei doi a izbuncit o ceartă. Atunci, el a lovit-o puternic pe femeie, care a căzut şi ulterior a murit din cauza rănilor suferite.

Anchetatorii l-au reținut pe tânăr, iar în urma descinderii la casa din comuna Corunca au descoperit, într-o fântână, cadavrul doctoriței.

Procurorii mureșeni îl acuză de omor şi va sta 29 de zile în arest preventiv.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

Facebook.com/barni.bara

×
Subiecte în articol: crima targu mures umf targu mures smurd