x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Înșelăciune pe un site de anunțuri, anchetată de autoritățile harghitene

Înșelăciune pe un site de anunțuri, anchetată de autoritățile harghitene

22 Noi 2017   •   14:59
Înșelăciune pe un site de anunțuri, anchetată de autoritățile harghitene

Poliţiştii harghiteni efectuează cercetări într-un dosar în care doi tineri din judeţ au cumpărat telefoane de ultimă generaţie de pe un site comercial, pe care le-au plătit dar nu le-au primit. 

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Harghita, în cursul zilei de miercuri, Postul de Poliţie Praid a fost sesizat de doi localnici, de 27 şi respectiv 33 ani, că au fost înşelaţi fiecare cu câte 3.610 lei, de către o persoană care oferea spre vânzare telefoane mobile de ultimă generaţie, pe un cunoscut site comercial. 

Potrivit sursei citate, ambii bărbaţi au plătit suma cerută, după ce s-au înţeles cu persoana respectivă, iar aceasta a ridicat banii însă nu a trimis bunurile ce făceau obiectul înţelegerii. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorului, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat, urmând să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc. 

Oamenii legii atrag atenţia cetăţenilor că, exceptând situaţiile în care tranzacţiile de pe Internet sunt realizate în deplină cunoştinţă de cauză ori în condiţii de încredere şi siguranţă, să nu achite bunurile comandate, fără ca acestea să fie livrate, iar atunci când primesc coletul, să îl deschidă şi să verifice conţinutul. AGERPRES

×