x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Kovesi se simte hărțuită

Kovesi se simte hărțuită

de Dan Constantin    |    17 Ian 2017   •   21:38
Kovesi se simte hărțuită
Rămasă fără partenerul de binom, Codruța Kovesi a dat fuga la postul amabil care nu pune întrebări, ci covorașe de pluș pentru confortul invitatului.
 
ÎN AL TREILEA INTERVIU AL ZILEI,  șefa DNA  a  atacat intenția Guvernului de a propune prin OU o grațiere, ceea ce ar anula vreo 2.000 de dosare pentru abuz în serviciu. O treime din cauzele Parchetului și mai ales confiscarea prăduielii ar fi, după C.K. anulate. Asta era încălzirea.  
 
 
După publicitate, cu mingea urcată la fileu de moderatorul educat la fabrica de caltaboși mincinoși Culcer, C.K  a trecut la pozarea ei în victimă a trusturilor de presă, care o atacă cu intensitate, coordonat. ,,Să nu uităm și elementul bănesc”, bagă fitilul Koveși, insinuînd că s-au pus în joc sume mari pentru a susține aceste atacuri.
 
 
Nu a adus dovezi.  A cerut în schimb intervenția  CNA, care o lasa neprotejată la atacuri. S-a plâns că apare locuința ei și colegi filmați, considerând că acetea nu ar fi de interes național.
 
 
 Noroc cu CSM, UNDE A FACUT 12 PLÂNGERI, IAR NOUA ȘEFĂ 2( DOUĂ)... în ultima saptămână. 
 
Kovesi nu a fost întrebata de Coldea, ce si cum s-a dus de râpă binomul. Nici dacă a cântat cu Ghiță, nici cum a fost cu procesele trucate la comandă. A luat pavăză pe judecătorii care au dat sentințe, și ei victime ale mincinoșilor de  ziariști.
 
 Urmează Seria 9 Ghiță...
 
O credem că  nu este ofiter acoperit al unui serviciu strain. AFIRMAȚIA DOAMNEI KOVESI  in acest sens este cel mai ușor de verificat.
 
 
Va depune marturie chiar retrasul general Coldea. Plus Băsescu, om cinstit, verificat în acest sens, care trece proba la orice detector de minciuni. Dacă suflă peste senzori, îi anesteziază.

×