x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Laura Codruța Kovesi, prima reacție după dezvăluirile despre fostul soţ: ”E dosar în lucru”

Laura Codruța Kovesi, prima reacție după dezvăluirile despre fostul soţ: ”E dosar în lucru”

12 Iul 2017   •   21:57
Laura Codruța Kovesi, prima reacție după dezvăluirile despre fostul soţ: ”E dosar în lucru”

Direcţia Naţională Anticorupţie reacţionează după ultimele dezvăluiri despre fostul soţ al Laurei Codruţa Kovesi. Numele fostului soț al Laurei Codruța Kovesi apare într-un dosar de corupție vizând autostrada Sibiu-Orăștie, cunoscută ca autostrada scufundată, iar ancheta ar fi fost oprită de DNA.

"Dosarul se află în lucru, alte detalii nu pot fi date în acest moment", se anunţă într-un drept la replică pentru Evenimentul Zilei.

În dreptul la replică, DNA arată că „autorul articolului induce în eroare cititorii, prin acreditarea ideii că „Ancheta a fost oprită de DNA”, în condițiile în care dosarul respectiv este în lucru”. 


”Deși pe site-ul www.pna.ro există precizări privind „Autostrada Sibiu-Oraștie”, respectiv „procurorii anticorupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 23 decembrie 2015, față de inculpatul NEAGA NARCIS ȘTEFAN, la data faptei director general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA (C.N.A.D.N.R.) (…)”, autorul articolului acreditează , în mod greșit, doar ideea că această cauză penală a fost abandonată. Prin urmare, maniera în care a fost prezentată această informație este incorectă, autorul articolului induce în eroare cititorii, prin acreditarea ideii că „Ancheta a fost oprită de DNA”, în condițiile în care dosarul respectiv este în lucru”, se arată în dreptul la replică.

Fostul soț, implicat în dosarul autostrăzii Sibiu-Orăştie
Informaţii bombă au apărut miercuri, într-un dosar în care este menționat și numele şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Este vorba despre dosarul autostrăzii Sibiu-Orăştie, instrumentat de procuroarea Mihaela Moraru Iorga, recent demisă de la DNA, în care este implicat şi fostul soţ al şefei DNA, Eduard "Bebe" Kovesi.

×
Subiecte în articol: laura codruta kovesi