x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Laura Coruţa Kovesi: Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă

Laura Coruţa Kovesi: Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă

30 Sep 2016   •   23:35
Laura Coruţa Kovesi: Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă

"Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă" - a declarat şefa DNA, Laura Coruţa Kovesi într-o emisiune la un post de radio. Precizarea vine după ce ieri deputatul a afirmat că era prieten cu Kovesi şi, din acest motiv, a falsificat raportul de neplagiat în cazul tezei de doctorat. Şefa DNA a afirmat din nou că lucrarea ei a fost una corectă.

Şefa DNA susţine că nu va cere ea reverificarea tezei de doctorat: este o lucrare corectă. Kovesi a negat că ar fi prietenă cu deputatul Sebastian Ghiţă.

"Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă [...] Teza mea este corectă, este o teză pe care am muncit-o, am lucrat 7 ani în acest doctorat [...] Cine are îndoieli cu privire la corectitudine n-are decât să facă sesizare", a spus Kovesi.

Nu este prietenă nici cu senatorul Vasile Blaga, însă nu i-a răspuns unui ascultător care a întrebat-o dacă Blaga este prieten şi a fost în casa tatălui ei.

Atât Blaga, cât şi Ghiţă, sunt anchetaţi de DNA. Sebastian Ghiţă  - în patru dosare penale, iar fostul co-preedinte al PNL, Vasile Blaga, într-unul. El este acuzat că  ar fi primit 700 de mii de euro pentru fostul PDL de la patronul unei companii IT ca să primească contracte cu Transelectrica.

×
Subiecte în articol: laura coruta kovesi sebastian ghita