x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Lazăr despre dosarul deputatului Ion Terea: Se vor face cercetări fără nicio discriminare

Lazăr despre dosarul deputatului Ion Terea: Se vor face cercetări fără nicio discriminare

07 Dec 2017   •   15:04
Lazăr despre dosarul deputatului Ion Terea: Se vor face cercetări fără nicio discriminare

Procurorul general Augustin Lazăr a afirmat joi, în legătură cu dosarul deschis în urma unui incident în care a fost implicat deputatul Ion Terea, că "se vor face cercetări cum se fac în dosarele penale fără nicio discriminare". 

Întrebat de jurnalişti la ieşirea din CSM care este situaţia dosarului în care este implicat deputatul Ion Terea, acuzat că ar fi lovit două persoane care protestau miercuri în faţa Parlamentului, Augustin Lazăr a răspuns: "Se vor face cercetări, evident, ca în orice cauză. (...) Se vor face cercetări cum se fac în dosarele penale fără nicio discriminare". 

Un incident auto în care au fost implicaţi doi pietoni şi un conducător auto care ieşea cu maşina din incinta Parlamentului s-a petrecut miercuri seara, în timpul protestului împotriva modificărilor aduse legii răspunderii magistraţilor. 

Biroul de presă al Poliţiei Capitalei anunţa joi dimineaţă că poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Deputatului PSD de Sibiu, Ioan Terea, i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce ar fi lovit cu maşina, miercuri seară, în apropierea Palatului Parlamentului, doi participanţi la protestul faţă de modificările aduse legilor Justiţiei, potrivit unor surse judiciare. AGERPRES

×