x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Sinteza zilei. Lia Olguța Vasilescu, victorie în instanță! "Sunt interceptări ilegale în dosarul primarului din Craiova"

Sinteza zilei. Lia Olguța Vasilescu, victorie în instanță! "Sunt interceptări ilegale în dosarul primarului din Craiova"

de Antena 3    |    20 Sep 2016   •   22:02
Sinteza zilei. Lia Olguța Vasilescu, victorie în instanță! "Sunt interceptări ilegale în dosarul primarului din Craiova"

Aproape toate probele importante din dosarul Liei Olguța Vasilescu sunt anulate.

Prin aceste mandate, lui Vasilescu i s-a încălcat dreptul la apărare.

Cel mai probabil acum urmează ca DNA să ia o decizie. Procurorii vor hotărî dacă vor retrage dosarul pentru întocmirea unor alte acte sau pot ataca decizia tribunalului.

Informația a fost prezentată marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

”Magistrații Tribunalului București constată nulitatea relativă a actelor de urmărire penală privind pe inculpata Vasilescu Lia Olguța, prin încălcarea dreptului acesteia la apărare. Exclude actele de urmărire penală efectuate de ofițerii de poliție judiciară fără a avea delegarea procurorului de caz și anume: declarațiile martorilor Selavartea Constantin, Vlăsceanu Ion, Miereanu Gabriela și denunțul (declarație) formulat de Pârvulescu Ionuț Cosmin, la data de 07.03.2016.

Exclude proba constând în interceptarea convorbirii ambientale dintre Vlăsceanu Ion și Pârvulescu Ionuț din data de 19.02.2016, aceasta fiind obținută în mod nelegal.”, se arată în motivarea judecătorilor.

×