x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie UPDATE/ Liviu Dragnea nu mai iese din închisoare pentru o zi în luna noiembrie

UPDATE/ Liviu Dragnea nu mai iese din închisoare pentru o zi în luna noiembrie

25 Oct 2019   •   16:41
UPDATE/ Liviu Dragnea nu mai iese din închisoare pentru o zi în luna noiembrie

UPDATE: Solicitarea lui Liviu Dragnea de a primi o permisie de ziua lui a fost respinsă de directorul Penitenciarului Rahova, a informat libertatea.ro
 

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL şi al Camerei Deputaţilor, a obţinut o zi de învoire din închisoare pentru perioada următoare, mai exact pentru luna noiembrie, scrie Antena 3

Dragnea a fost închis în luna mai a acestui an şi a reuşit să obţină o zi de permisie pentru că a lucrat în această perioadă în penitenciar. 

E vorba, pe surse, despre o zi la începutul lunii noiembrie, undeva după data de 5. Nu se ştie momentan cum şi pentru ce a obţinut Dragnea permisia şi unde va merge în acea zi. 

Fostul lider al PSD are o condamnare de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive din cadrul DGASPC Teleorman.  A depus deja cereri pentru a-şi anula această pedeapsă. Dragnea a depus la Curtea Supremă un recurs în casaţie, prin care încearcă să obţină anularea condamnării la închisoare. Aceasta este cea de-a doua cale extraordinară de atac la care apelează Dragnea. Fostul președinte PSD a depus şi o contestaţie în anulare la Instanţa supremă. 

Conform rechizitoriului, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate - Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Potrivit procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea