x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ministrul Justiţiei: Nu este normal ca un document clasificat să se afle în posesia unui fost ministru

Ministrul Justiţiei: Nu este normal ca un document clasificat să se afle în posesia unui fost ministru

31 Mai 2017   •   12:11
Ministrul Justiţiei: Nu este normal ca un document clasificat să se afle în posesia unui fost ministru

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri că nu este normal ca un document clasificat să se afle în posesia unui fost ministru, afirmând că nu are voie să vorbească despre conţinutul raportului câtă vreme nu este public. 

Întrebat dacă este normal ca un registru de intrări şi ieşiri din arhiva SIPA să se afle la fostul ministru Monica Macovei, aşa cum se afirmă în spaţiul public, Tudorel Toader a răspuns: "Sigur că nu e normal, mai ales dacă e vorba de un document clasificat, secretizat. Câtă vreme, însă, raportul nu este făcut public, eu sigur că nu am voie să vorbesc despre conţinutul raportului". 

Tudorel Toader a anunţat că miercuri după amiază ar putea susţine o conferinţă de presă în care va vorbi despre arhiva SIPA. 

'Este foarte posibil ca astăzi după amiază să vă invit la o conferinţă de presă (...) în cadrul căreia să vă vorbesc mai mult şi mai multe despre arhiva SIPA şi despre celelalte două rapoarte, care la momentul la care vorbim au caracter secret", a spus ministrul Justiţiei, citează Agerpres.

×