x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Nicolae Dan Tivilichi, fostul director al Portului Constanţa, cercetat penal pentru fals şi uz de fals

Nicolae Dan Tivilichi, fostul director al Portului Constanţa, cercetat penal pentru fals şi uz de fals

14 Iun 2019   •   13:29
Nicolae Dan Tivilichi, fostul director al Portului Constanţa, cercetat penal pentru fals şi uz de fals
Sursa foto: AndreyPopov/Getty Images/iStockphoto

Fostul director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime, Nicolae Dan Tivilichi, este cercetat pentru fals material în înscrisuri oficiale și alte infracțiuni asociate. Asta în contextul în care Compania a sesizat procurorii pentru fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrieri sub semnătură privată şi uz de fals.

CNAPM a fost informată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța că sesizarea Companiei a fost transmisă la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime Constanța „în vederea efectuării de cercetări față de numitul (…) TIVILICHI NICOLAE DAN”.

Poliţiştii vor efectua cercetări faţă de Dan Tivilichi, fostul director general al APMC, şi faţă de consilierul acestuia, Emil Iulian Terciu. Cei doi sunt cercetaţi pentru uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals material în înscrisuri oficiale. Dan Tivilichi a pierdut funcţia de director general al Portului Constanţa în luna ianuarie 2019 printr-o sentinţă judecătorească definitivă.

www.replicaonline.ro

×
Subiecte în articol: Nicolae Dan Tivilichi