x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie O femeie din Giurgiu este cercetată după ce şi-ar fi bătut cu sălbăticie fiica vitregă

O femeie din Giurgiu este cercetată după ce şi-ar fi bătut cu sălbăticie fiica vitregă

08 Aug 2019   •   16:47
O femeie din Giurgiu este cercetată după ce şi-ar fi bătut cu sălbăticie fiica vitregă

Mama vitregă a unei minore din judeţul Giurgiu, o femeie în vârstă de 31 de ani, este cercetată de poliţişti după ce a lovit-o cu palmele şi pumnii pe fiica sa vitregă, împotriva femeii fiind emis ordin de protecţie provizoriu, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ).

"Poliţiştii Secţiei numărul 1 Poliţie Rurală Călugăreni au fost sesizaţi de către o tânără de 13 ani, din comuna Singureni, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că mama sa vitregă a agresat-o fizic. În baza sesizării poliţiştii Secţiei Nr. 1 Poliţie Rurală Călugăreni s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat tânăra în cauză, care a declarat că în momentul în care a revenit la domiciliu era aşteptată de mama sa vitregă, o femeie de 31 de ani şi aceasta din urmă i-a reproşat faptul că trebuia să se întoarcă mai devreme la domiciliu, iar în urma discuţiilor a lovit-o cu palmele şi pumnii în zona trunchiului", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

În cauză au fost solicitaţi lucrătorii din cadrul DGASPC Giurgiu şi ca urmare a desfăşurării activităţii acestora cât şi a solicitării organelor de poliţie judiciară, minora a fost ridicată din familie şi depusă la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Giurgiu.

Având în vedere faptul că faptele sesizate întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de violenţă în familie, pe numele femeii a fost emis ordin de protecţie provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fetita batuta mama vitrega giurgiu