x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie O femeie și concubinul său, acuzați de tentativă de omor, după ce și-au bătut crunt copilul de 1 an și 9 luni

O femeie și concubinul său, acuzați de tentativă de omor, după ce și-au bătut crunt copilul de 1 an și 9 luni

22 Sep 2017   •   16:28
O femeie și concubinul său, acuzați de tentativă de omor, după ce și-au bătut crunt copilul de 1 an și 9 luni

O femeie de 23 ani şi concubinul ei de 48 ani, din Galaţi, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, după ce şi-au agresat copilul de un an şi nouă luni, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului. 

Potrivit sursei citate, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat în cartierul Micro 19, o minoră de un an şi nouă luni este agresată, în mod repetat, de mama acesteia, de 23 ani şi concubinul ei, de 48 ani. 

Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul pentru Copii Sf. Ioan Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind dispusă, în acelaşi timp, examinarea medico-legală a acestuia. 

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, a rezultat că, începând cu sfârşitul lunii mai 2017, minora a fost lovită frecvent de mama ei şi concubinul acesteia. 

În data de 20 septembrie, în timp ce se afla la domiciliu, deşi a văzut că fetiţa este lovită de concubinul său, femeia nu a intervenit în apărarea acesteia, permiţând să fie agresată în continuare. 

Întrucât loviturile aplicate i-au provocat victimei leziuni în zone vitale ale corpului, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi de rele tratamente aplicate minorului. 

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând să fi prezentaţi instanţei în vederea dispunerii unei măsuri preventive. AGERPRES

×